Help

Rules / Privacy / GDPR / Help
Post Reply
User avatar
Punishher7
Posts: 28
Joined: Mon Sep 10, 2018 10:25 pm

Help

Post by Punishher7 » Sun Oct 28, 2018 12:09 am

Can a mod look at my account and find the reason I get an error every time I post? Some posts take days to show and some never do. Either way though I get an error message every time.


Sent from my iPhone using Tapatalk

User avatar
NovA ProspekT
50_Posts
50_Posts
Posts: 137
Joined: Tue Jan 05, 2016 11:53 am
Model Year: 2007
Location: New Hampshire - Live Free or Die
Contact:

Re: Help

Post by NovA ProspekT » Sun Oct 28, 2018 10:36 pm

Not a mod, but what's the error? Does it occur when viewing the forum through a web-browser, through Tapatalk or both?
| 2007 Dodge Power Wagon |
Flame Red - 5.7L Hemi V8 - COOPER S/T MAXX(37x12.5R17)
Aluminess Front Bumper - Back Rack w/ Side-rails - Truxedo LoPro QT Tonneau Cover
Carli High Clearance Control Arms - Carli HD Ball-joints - Stock suspension
JW Speaker TS4000 Driving Lights - Grote 30" LED Off-road Light Bar - Bosch Compact 100 Fog Lights
| 2004 Jeep Grand Cherokee Overland |
Inferno Red - 4.7L High Output PowerTech V8 - Quadra-Drive - 17" Rubicon Hard Rock wheels
1.5" Lift OME HD Coil Springs - Bilstein 5100 Shocks - JKS HD Trackbar
| 1998 Jeep Grand Cherokee 5.9 Limited |
Deep Slate - 5.9L Magnum R/T V8 - Quadra-Trac - 1.5" Lift OME HD Coil Springs - Bilstein 5100 Shocks
Doug Thorley Tri-Y Long-tube headers - MOPAR M1 Intake - BBK Power Plus twin 52mm Throttle Body
[ My Flickr ]
“The death-knell of the republic had rung as soon as the active power became lodged in the hands of those who sought, not to do justice to all citizens, rich and poor alike, but to stand for one special class and for its interests as opposed to the interests of others.” ~ Theodore Roosevelt

User avatar
Punishher7
Posts: 28
Joined: Mon Sep 10, 2018 10:25 pm

Re: Help

Post by Punishher7 » Sun Oct 28, 2018 11:45 pm

I only use Tapatalk on my iPhone to browse. I can look around fine but I get an error every time I post. I’ve tried to post a screenshot but it won’t take. The error says “ the requested topic doesn’t exist”. I hit ok, it goes away, I cancel the post, and it may or may not show up days later.


Sent from my iPhone using Tapatalk

User avatar
BoldAdventure
Moderator
Moderator
Posts: 2087
Joined: Fri Mar 25, 2016 11:23 am
Model Year: 2015
Location: Nomadic
Contact:

Re: Help

Post by BoldAdventure » Mon Oct 29, 2018 10:12 am

Tapatalk is garabge.
2015 Power Wagon Laramie - "ROCKLANDER"
[Build Thread] [Instagram] [Youtube]

User avatar
Bill2014
500_Posts
500_Posts
Posts: 975
Joined: Fri May 09, 2014 9:03 pm
Model Year: 2014
Location: Northern NY

Re: Help

Post by Bill2014 » Mon Oct 29, 2018 11:14 am

I used to use Tapatalk for this forum when i had to - to post pictures. But everything (including pictures) now work easily in safari. So I've abandoned Tapatalk on my phones and ipads... :thppt:
2014 Power Wagon Laramie
Titan V5 2.5" Receiver Pintle Hook
Warn wireless winch controller
.188" DOM White Knuckle Rock Sliders
Locker Bypass

Moab 2006

User avatar
BoldAdventure
Moderator
Moderator
Posts: 2087
Joined: Fri Mar 25, 2016 11:23 am
Model Year: 2015
Location: Nomadic
Contact:

Re: Help

Post by BoldAdventure » Mon Oct 29, 2018 12:45 pm

Without going into why this site still isn't upgraded, but I bumped you from the newly registered user group, which for some reason despite having 20 posts had me still having to approve you.

There is a bunch of wonky shit I can't address, but hopefully, that should result in no more errors.
2015 Power Wagon Laramie - "ROCKLANDER"
[Build Thread] [Instagram] [Youtube]

User avatar
Punishher7
Posts: 28
Joined: Mon Sep 10, 2018 10:25 pm

Re: Help

Post by Punishher7 » Mon Oct 29, 2018 9:38 pm

I don’t have issues with other forums on Tapatalk but I’ll look into safari. Thanks for the heads up!


Sent from my iPhone using Tapatalk

User avatar
Punishher7
Posts: 28
Joined: Mon Sep 10, 2018 10:25 pm

Re: Help

Post by Punishher7 » Mon Oct 29, 2018 9:39 pm

BoldAdventure wrote:Without going into why this site still isn't upgraded, but I bumped you from the newly registered user group, which for some reason despite having 20 posts had me still having to approve you.

There is a bunch of wonky shit I can't address, but hopefully, that should result in no more errors.
Looks like you fixed it for me. Thanks!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Post Reply