Page 1 of 1

Help

Posted: Sun Oct 28, 2018 12:09 am
by Punishher7
Can a mod look at my account and find the reason I get an error every time I post? Some posts take days to show and some never do. Either way though I get an error message every time.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Help

Posted: Sun Oct 28, 2018 10:36 pm
by NovA ProspekT
Not a mod, but what's the error? Does it occur when viewing the forum through a web-browser, through Tapatalk or both?

Re: Help

Posted: Sun Oct 28, 2018 11:45 pm
by Punishher7
I only use Tapatalk on my iPhone to browse. I can look around fine but I get an error every time I post. I’ve tried to post a screenshot but it won’t take. The error says “ the requested topic doesn’t exist”. I hit ok, it goes away, I cancel the post, and it may or may not show up days later.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Help

Posted: Mon Oct 29, 2018 10:12 am
by BoldAdventure
Tapatalk is garabge.

Re: Help

Posted: Mon Oct 29, 2018 11:14 am
by Bill2014
I used to use Tapatalk for this forum when i had to - to post pictures. But everything (including pictures) now work easily in safari. So I've abandoned Tapatalk on my phones and ipads... :thppt:

Re: Help

Posted: Mon Oct 29, 2018 12:45 pm
by BoldAdventure
Without going into why this site still isn't upgraded, but I bumped you from the newly registered user group, which for some reason despite having 20 posts had me still having to approve you.

There is a bunch of wonky shit I can't address, but hopefully, that should result in no more errors.

Re: Help

Posted: Mon Oct 29, 2018 9:38 pm
by Punishher7
I don’t have issues with other forums on Tapatalk but I’ll look into safari. Thanks for the heads up!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Help

Posted: Mon Oct 29, 2018 9:39 pm
by Punishher7
BoldAdventure wrote:Without going into why this site still isn't upgraded, but I bumped you from the newly registered user group, which for some reason despite having 20 posts had me still having to approve you.

There is a bunch of wonky shit I can't address, but hopefully, that should result in no more errors.
Looks like you fixed it for me. Thanks!


Sent from my iPhone using Tapatalk